De laatste nieuwtjes over Svenson

 

Vernieuwd trainingscircuit te Londinieres in Frankrijk!

Begin 2009 staken een groepje fanatieke Belgische crossliefhebbers de koppen bij mekaar. Het idee om samen een crossparcours te runnen bracht iedereen op dreef. Plannen werden gesmeed, idee├źn uitgewisseld.Ondertussen hebben de plannen een duidelijke vorm aangenomen. Het circuit moest een heuse gedaanteverwisseling krijgen en ze zijn in hun doel geslaagd.

Mx Londinieres is te vinden op een goede 300 km vanuit Brussel. Men spreekt er de Nederlandse taal want het circuit word uitgebaat door Rene Dierckx.

Voor meer info raadpleeg hun drietalige websitewww.mxlondinieres.com

Het is zeker de moeite waard om er een weekend naar toe te trekken. Je kan er overnachten en er een echte crossvakantie van maken.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herinneringen...

Om uw mooiste foto's te bewaren kan u bij United Telecom terecht voor de mooiste fotoboeken. Ook voor uw relatiegeschenken, sponsorkado of eindejaarsgeschenk kan u er terecht...download de software en ga meteen aan de slag .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tijdens de Grand Prix in Genk werd Sven door Chantal en Serge van mx477 verrast met een van hun produkten. Sven is dan ook zeer tevreden over de ramp en dankt langs deze weg Chantal en Serge voor dit mooie geschenk.

Kijk op www.mx477.be voor hun ganse aanbod

Gepost door Carine

Nieuwe poster voor Daan en Sven !

Nu Sven en Daan het seizoen samen gaan afmaken werd er ook aan de fan's gedacht en werd er door fotograaf Eddy Koedijk een pracht van een poster ontworpen. Hieronder zie je het resultaat...reactie's zijn welkom in het gastenboek.

Gepost door Carine    Ontwerp en foto's Eddy Koedijk